نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

nazgoool آواتار ها

علایق
    فوتبال ،حیوان ها
    شغل و حرفه
    دانشجو
    میانگین پست در روز
    5.54
    ميزان امتياز:
    4750
    پسندیده
    3,170
    موردپسند6,971باردر2,959پست

الگوی دامن شلواری گر لاوین

این هم یک روش دیگر از الگوی دامن شلواریه که من خودم ازش استفاده می کنم و به روش گرلاوینه حالا شما میتونین از هر کدوم که راحتر می تونین ازش استفاده کنین الگوی دامنتون رو رسم کنین اگر مشکلی داشتین من در خدمتتون هستم حتما سوال کنین خوشحال میشم کمکتون کنم دامن شلواری با پیلی :
    از دامن شماره 2 رولت کرده از پایین دامن در خط وسط جلو و پشت 1.5 سانت خارج شده و به باسن کوچک یا کمر وصل میکنیم . بعد از 1.5 سانت 14 سانت و از خط کمر 12 سانت برای پیلی خارج شده و نقاط بدست آمده را به هم وصل میکنیم . از خط صاف موازی جلو در قسمت کمر برای بلندی فاق 2/1 دور باسن بزرگ پایین آمده به وسیله گونیا به اندازه 4/1 نصف باسن بزرگ برای گشادی فاق خارج شده سپس خط پای دامن را در قسمت جلو ادامه میدهیم به اندازه گشاده فاق بدست آمده +2 سانت خارج شده دو نقطه را به هم وصل میکنیم .
    بلندی فاق را به 3 قسمت تقسیم کرده از محل گشادی فاق بالا رفته به وسیله منحنی وصل میکنیم .
    برای پشت هم به همبن صورت .

الگوی دامن شلواری گر لاوین

_________________________________________________________________________________

موضوعات مشابه

1. دانلود کتاب جادوی آویژگی
    توسط sepide در انجمن کتاب ادبی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 06-17-2012, 05:51 PM
  2. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 11-30-2011, 06:20 PM
  3. از شر بوی بد عرق خلاص شویم تابستان ها بوی گل بدهید
    توسط sepide در انجمن آرایش و زیبایی پوست و مو
    آخرين نوشته: 07-25-2011, 04:33 PM
  4. الگوی شلوار در متد گلاوین
    توسط سایمون در انجمن الگو خیاطی
    آخرين نوشته: 07-07-2011, 09:31 PM
  5. الگوی بالاتنه در متد گلاوین
    توسط سایمون در انجمن الگو خیاطی
    آخرين نوشته: 07-07-2011, 09:30 PM

جملات و کلمات سرچ شده این تاپیک در گوگل:

مدل دامن شلواری

الگو دامن شلواری

الگوي دامن شلواري

اموزش دامن شلواریالگو دامندامن شلواری مدل دامن شلواریرسم الگوي دامن شلواري در متد گلاوينمدلهای دامن شلواریروش الگوی دامن شلواریجدیدترین مدل های دامن شلواریخیاطی دامن شلواریآموزش ساده دامن شلواریآموزش الگوی دامن شلواری الگوی کامل دامن شلواریالگوی اولیه دامن شلواری مدل دامن شلواريالگو دامن شلواريمدل دامن شلواری همراه الگودامن شلواری مدل دارمدلهای دامن شلواری 91الگوی دامن ساده با متد گلاوینمدل دامن شلواری سرهمالگوی دامن شلواری متد سادهاساس الگوی دامن شلواری الگوی دامن شلواری دخترانهآموزش دامن شلواریالگوی دامن شلواری 1اتگوي دامن شلواريالگوی دامن و دامن شلواریدامن شلواری پیلی دار الگو دامنمدل دامن شلواری گشادالگو برای دامن شلواریمدل الگوی دامن شلواریاموزش دامن شلوارياموزش دامن شلواری راحتیمدل الگوی دامن شلواری سر هماموزش الگوی دامن شلواری

کلمات کلیدی این موضوع