از این آدرس میتونید گوش کنید ولی در چند روز آینده عمری باقی بود صفحه رو خوشکل تر و پر محتوا تر میکنم که هم ضبطش باشه هم عکس یا منظره و.....
[براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]
از این آدرس میتونید گوش کنید ولی در چند روز آینده عمری باقی بود صفحه رو خوشکل تر و پر محتوا تر میکنم که هم ضبطش باشه هم عکس یا منظره و.....
[براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]
آدما رو اونقد واسه خودت بزرگ نکن که دســت نیافـــــتنی بشن !
بعضیا رو که ما می پرســــتیم ، یه سری دیگه آدم هم حســــاب نمی کنن
هنگامی که کسی آگاهانه تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن..
من توی یه سایت هست تست کردم سرعت سایت ما 10 مگ بر ثانیه بود یعنی حداقل هزار کاربر هم باشه جواب میده این سرور .
یه تعداد موزیک آماده کردم میذارم به نوبت پشت سر هم بخونه جلو و عقب و قبلی و بعدی هم داره که میتونید بزنید و گوش کنید در گذاشتن بهترین آهنگها هم کمک کنید تا بهترینش رو یذاریم برای بچه ها گوش بدهند.
ممنون از لطفت اما اگه میخوای این کارو بکنین طوری باشه که فقط تو صفحه نخست و اصلی انجمن پخش بشه و درون تاپیک ها پخش نشه که معلوم نباشه چی میخونه و هم اینطوری اعصاب ادم خورد نمیشه
مرسی
دهان باز کنی
قلابها به صلابه ات می کشند
هی ماهی جان...
دریا را فراموش کن
روزی حسرت همین رودخانه به دلت می ماند...
خـیـلـی سـخـت ِ ، دلـت بـودنـش رو بـخـواد . . .ولـی بـه نـبـودنـش عـادت کـنـی ! . . .
این اهنگُ هم دوس دارم ....
"قــــــرار نبـــــــــود"
ازعليرضا طليسچي