سلاااام سلاااام به همه....
.
.
.
امروز چه روزیه؟؟؟؟
.
.
.
تولد بانو جانه......
هوراااااااااا
هورااااااااااااا
با ازوی بهترین ها برای شمااااااا
400 × 340 - 60k - jpg
eshghentezar.com
سلاااام سلاااام به همه....
.
.
.
امروز چه روزیه؟؟؟؟
.
.
.
تولد بانو جانه......
هوراااااااااا
هورااااااااااااا
با ازوی بهترین ها برای شمااااااا
400 × 340 - 60k - jpg
eshghentezar.com
خوشی واسه من قد یه بیت ازادی بود..
یه کمربندزیر شکم یه بازاری بود..
که روشن کرد منو اینبار
که این زندگی دستای چرک منو میخواد
یعنی
پول...!
بانو جونم تولدت مباررررررک.....
![]()
در کشور من مردم با نفرت بیشتری به صحنه ی زل زدن دو دوست غیرهمجنس که همدیگر را دوست دارند نگاه می کنند تا به صحنه ی اعدام!!!
زیستن با این مردمان دردناک است....
[براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]
اینم یه کیک خوشگل تقدیم بانوی عزیز.....
[براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]
اینم یه کادوی ناقابل
تولدتون مبارک بانو خانم عزیز
ایشالا 120 ساله بشی
و همیشه شاد باشی
ای جونم همه باحالا
[براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد][براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد][براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد][براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]
اینم یه چنتا کادو ناقابله
برای اینکه بچه ها بیان وسط اول خودم میام وسط
اینم چنتا درو داف واسه گرما بخشی به مجلس
[براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد][براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]
امیدوارم به تمام آرزوهای قشنگتون برسید
بــاورت گـر بـشـود...
گـــر نـشـود...
حـــرفــی نــیــسـت
امــا
نــفــسـم مـیـگـیـرد در هـوایــی
کــه نــفـس هــای تــو نــیـسـت...
[براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد][براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]

یه کیک خیلی خوش طعم ، با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف من الهی که هزار سال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن
تولدت مبارک
انشالله 120 ساله بشی ...
تبریک میگم بانو جان
امیدوارم به تمام آرزوهاتون برسین...![]()
هزاران دستان برای باریدن باران دعا می کردند،دریغ از این که خداوند به فکر کودکی بود که چکمه هایش سوراخ بود.....
5 کاربر پست *Darya* عزیز را پسندیده اند . *ستاره*,ADMIN,MEHRAS,persian girl,sepide
من کیک و اوردم تا بخوریمش
بفرمایید![]()
5 کاربر پست Mojtaba 77 عزیز را پسندیده اند . *Darya*,*ستاره*,MEHRAS,persian girl,sepide
بوک مارک ها