پی سی پرشین یعنی راهی برای رسیدن به شهرت و موفقیت پی سی پرشین یعنی راهی برای رسیدن به شهرت و موفقیت

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

Amin آواتار ها

علایق
    شبکه,کامپیوتر,سخت افزار,موبایل
    شغل و حرفه
    Technical Engineer
    میانگین پست در روز
    4.19
    ميزان امتياز:
    16292
    پسندیده
    29,898
    موردپسند11,877باردر4,981پست

دانلود دعای معراج

دانلود دعای معراج صوتی دعايي است شان آن بسيار بزرگ است و خيلي عظيم مي باشد. راوي حضرت علي عليه السلام از نبي اكرم صلي الله عليه و آله: وقتي به آسمان رفتم در شب معراج هفتاد هزار حجاب را طي كردم تا رسيدم به حجاب قدرت در آن نوشته شده اين دعا با نور، جبرئيل عرض كرد: يا محمد صلي الله عليه و آله اين دعا را براي كسي غير از مومنين از امت خودت تعليم ندهي چون كه اين دعا را هر كه بخواند درهاي آسمانها بر روي ايشان باز مي شود و خداوند نظر رحمتش را شامل آن شخص كند كه هم و غم او را بر طرف مي كند و هر گرفتاري كه دارد خدا بر طرف مي سازد اگر قرض دار است قرضش ادا مي شود و گناهانش د آمرزيده مي شود و مورد عنايت قرار مي گيرد مانند انبياء و صديقين و خداوند هزار قصر و از در و ياقوت براي او آماه مي فرمايد و خداوند به او هر روز 360 مرتبه نظر رحمت كند و ملكي ندا مي كند كه اعمالت را از سر بگير كه گناهان خودت و مادرت و پدرت آمرزيده شد و جميع گناهانت مبدل به حسنات شد و ثواب هفتاد سال عبادت براي ايشان نوشته شد پس خير دنيا و آخرت براي او جوع مي گردد و هر كس اين دعا را نوشته با مشك و زعفران براي هر بيماري كه دهد شفا خواهد يافت و هر كس حمل نمايد اين دعا را با خود آمن خواهد شد از شر شيطان و هيچ گونه ملالي بر ايشان نمي رسد و محفوظ مي ماند از دزدان و جميع حاجاتش برآورده خواهد شد و هر كس نزد فرزندانش بگذارد حفظ مي شوند از جميع گزندگان مانند مار و عقرب و هر كس با خود حمل نمايد از جميع امور خوب بهره مند خواهد شد و هر كس بنويسيد و در منزل بگذارد روزيشان زياد گردد و اهل آن محفوظ مي گردند از جميع گرفتاريها و قسم به آن كسي كه شما را به رسالت مبعوث كرد اگر جميع ثقلين و جميع ملائكه تعدادشان هزار برابر اهل دنيا و آخرت شوند تا روز قيامت ثواب اين اين دعا را نخواهند توانست بنويسند چون اين دعا بهترين دعا است نزد پروردگارت پس به امت خود تعليم بده چون گنجي است از گنجهاي بهشت كه خدا عنايت كرده است. دعاي معراج‏ اللهم اني اسالك يامن اقر بالعبوديه له كل معبود و يا من يحمده كل محمود يا من يفزع اليه كل مجهود يا من يطلب عنده كل مفقود يا من سائله غير مردود يا من بابه عن سواله غير مسدود يا من هو غير موصوف و لا محدود يا من عطاوه غير ممنوع و لامنكود يا من ليس ببعيد و هو نعم المقصود يا من رجاء عباده بحبله مشدود يا من شبهه و مثله غير موجود يا من ليس بوالد بمعدود يا من حوض بره للانام مورود يا من لا يوصف بقيام و لا قعود يا من لاتجري عليه حركه و لاجمود يا اللّه يا رحمن يا رحيم يا ودود يا غافر ذنب داود يا من لا يخلف الوعد و يعفو عن الموعود يا من رزقه و ستره للعاصين ممدود يا من هو ملجا كل مقصي مطرود يا من دان له جميع خلقه بالسجود يا من ليس عن نيل جوده احد مصدود يا من لايحيف في حكمه و يحلم عن الظالم العنود ارحم عبيدا خاطئا لم يوف بالعهود انك فعال لما تريد يا بار يا ودود صل علي محمد خير مبعوث دعا الي خير معبود و علي آله الطيبين الطاهرين اهل الكرم و الجود و افعل بنا ما انت اهله يا ارحم الراحمين.
    [براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]

برای دانلود بصورت mp3 باید ثبت نام کنید و در فایل ضمیمه پایین همین متن کلیک کنید.
    فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip meraj.zip (8.06 مگابایت, 130 نمایش)
    ویرایش توسط Amin : 05-05-2010 در ساعت 09:17 PM
    پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند تصور میکنند که پرواز یک بیماریست

[براي مشاهده متن ها و مطالب شما بايد عضو سايت باشيد. براي عضويت در سايت بر روي اينجا کليک بکنيد]

میانگین پست در روز
    0.00
    ميزان امتياز:
    18
    پسندیده
    0
    موردپسند4باردر 1 پست
    سم اللهِ الرَّحمن الرَّحیم یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَمَدُ یا مَن لَهُ المُستَنَدُ اجْعَلْ لی فَرَجًا و مَخْرجًا مِمّا اَنَا فیهِ وَاکْفِنی فیهِ
    واَعُوذُبِکَ بِسم اللهِ التّاماتِ یا اللهُ یا اللهُ یا اللهُ یا رَحمانُ یا رحمانُ یا رَحمانُ یا رَحیمُ یا رَحیمُ یا
    رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارئُ یا اَوَلُ یا اخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یا وَهّابُ یا
    تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کریمُ یا حلیمُ یا
    وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤُفُ یا وترُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُ یا مُعیدُ یا حافِظ یا قابِضُ یا
    حَیُّ یا مالِکُ یا باعثُ یا وارثُ یا رَحیمُ یا فاتِحُ یا فارجُ یا فاخِرُیا مُعِزُّ یا مُذِّلُ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ
    یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّار یا غَفّارُ یا حنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفرانُ یا
    بُرهانُ یا سُبحانُ یا مُستَعانُ یا سُلطانُ یا امینُ یا مؤمِنُ یا مُتَکَبِّرُیا شَکورُ یا عَزیزُ یا عَلِیُّ یا وَفیُّ یا
    زَکِیُّ یا قَوِیُّ یا غَنِیُّ یا مُحِقُّ یا مُعطی یا اخِرُ یا احسَنَ الخالِقینَ یا خیرَ الرّازقینَ یا خیرَ الغافِرینَ
    یا خیرَ المُحسِنینَ یا خیرَا لنّاصرینَ یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ یا نورَ السماواتِ و الاَرضَ یا هادیَ المُضِّلینَ
    یا دَلیلَ المُتَحیِّرینَ یا خالِقَ کُلِّ شَی ءٍ یا فاطِرَ السَّماواتِ وَالاَرضِ یا هادیَ المُضِلّینَ یا مُفَتِّح
    الاَبوابِ یا مُسَبِّبَ الاسبابِیا رَفیعَ الدَّرجاتِ یا مُجیبَ الدَّعواتِ یا وَلِیَّ الحَسَناتِ یا غافِرَ الخَطیئاتِ یا
    مُحیِیَ الاَمواتِ یا ضاعِفَ الدَّرَجاتِ یا ضاعِفَ الحسناتِ یا دافِعَ البَلِیّاتِ اللّهم احْفَظ صاحِبِ هذَا
    الدُّعاءِ مِنَ القَحطِ و الطّاعونِ و الزِّلزلَةِ وَ الفُجاةِ وَ الوَباءِ وَ مِن شرِِّ الاَعداءِ و مِن شَرِّ الجِنِّ و الاِ
    نسِ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا هُوَ الحَیُّ القَیّومُ وَ بِحَقِّ کهیعص وَ بِحَقِّ حمعسق وَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ المُصطَفی
    وَ بِحَقِّ علیٍّ المُرتَضی وَ الائمةِ الهُدی وَ بِحَقِّ اللَّوح وَ القَلَم وَ الکرسِیِّ وَ العَرشِ وَ بِحَقِّ
    فَسَیَکفیکَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمیعُ العَلیمُ اللّهُمَ احْفَظْ صاحِبَ هذا الدُعاءِ مِنْ شَرِّ کُلِّ ذی شَرّ وَ مِنْ
    شَرِّ طارقِ اللَّیل وَ النَّهارِ وَ مِنْ شَرِّ والِدٍ وَ ما وَلَدَ وَ مِنْ شَرِّ ما یَلِجُ فِی الاَرْضِ وَما یخْرُجُ مِنْهُما وَ
    هُوَ الغَفورُ الرَّحیمُ اللّهُمَ احْفَظْ صاحِبَ هذا الدُّعاءِ مِنْ شَرِّ الاَعداءِ وَ مِنْ شَرِّ جَمیعِ المِحْنَةِ وَالدّاءِ
    وَمِنْ شَرِّ النَّفاثاتِ فِی العُقَدِ وَ مِنْ شَرِّ حاسِدٍ اِذا حَسَدَ یا رَبِّ بعزَّتکَ یا عَزیزُ وَ القَهرُ بِلُطفِکَ
    وَالرَّحمَة رَحمَتُکَ یا واهِبَ العَطایا یا دافِعَ الْبلایا یا غافِرَ الخَطایا یا ستّارُ العُیوب یا نورَالغُیوب یا
    نورَالقلوب یا حَبیبَ القلوب یا قاضیَ الْحاجات یا رَحمنَ الدُّنیا وَالاخِرة یا ارحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ الیَ
    الله تَصیرُ الاُمورُ اللهُمَ اِنّی اَستَودِعُکَ نَفسی وَ روحی وَ مالی وَاولادی وَ جَمیعَ ما اَنعَمتَ عَلَیَّ
    فی الدُّنیا وَالاخرة اِنَّهُ لا یُضیعُ صَنایِعُکَ یَصونُکَ وَمَحفوظُکَ وَ مامولُکَ لا یُجیرُنی اَحَدٌ مِنکَ وَ لَن
    اَجِدُ مِن دونِهِ مُلتَحَداً اللّهمَّ رَبَّنا آتِنا فی الدُّنیا حَسَنَة وَفی الاخِرةِ حَسَنَة وَقِنا عَذابَ النّار وَ عذابَ
    القَبر بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ

جملات و کلمات سرچ شده این تاپیک در گوگل:

دانلوددعای معراج

دانلود دعاي معراج

دانلود دعا معراج

دانلود كامل دعاي معراج

دعای معراج

فایل صوتی دعای معراج

دانلود فایل صوتی کامل دعای معراج

دانلود دعای معراج

دانلود دعای معراج صوتی

فایل صوتی کامل دعای معراج

دعای معراج دانلود

دانلود متن دعاي معراج

دانلود کامل دعای معراج صوتی

دانلود تلاوت دعای معراج

دانلود صوتی دعای معراج کامل

متن صوتی دعای معراج

دانلود متن دعای معراج

دانلود دعای معراج کامل صوتی

دانلود دعای کامل معراج

دانلود کامل فایل صوتی دعای معراج

دعای معراج دانلود صوتیدعاي معراجدانلود کامل فایل صوتی دعای شب معراجدعای صوتی معراجدانلود کتاب دعای معراجپخش دعای معراجدانلود صوتی تصویری دعای معراجدانلود قرائت دعای معراج دانلود فایل صوتی دعای معراجدانلود اهنگ کامل دعای معراج از امین رستمیدانلود شرح دعای معراج دعامعراج mp3متن دعای معراجدانلود دعای معراج صوتی کاملدانلود دعای نادعلی mp3دانلود صوت دعای معراجصوتی دعای معراجدعامعراجدانلود دعاي صوتي معراجدانلودکامل دعای معراجدعا معراج دانلوددانلود متن کامل دعای معراجدانلود قراعت دعای معراجدانلودصوتی دعای معراجدانلود صوتی زیبای دعای معراجدانلوددعای معراج کامل رستمیدانلوددعای ربنادانلود دعای معراج صوتی از رستمی برای گوشینوکیاتلاوت دعای معراجدانلود دعای معراج و خواص

کلمات کلیدی این موضوع